Privé yoga

Om de voordelen en effectiviteit van jouw yoga practice te verbeteren.

Yoga beoefenen is heel persoonlijk. Wat voor de één juist geschikt is, is voor de ander niet geschikt. Ieder persoon is immers uniek. Een regelmatige yoga practice kan blessures voorkomen en herstellen. Echter cruciaal is om te weten wat voor jouw de beste yoga practice is. Wat kunt je doen om meer vooruit te komen en gerichter te oefenen?

PRIVATE PERSONAL PRACTICES zijn privé trainingen, 1 op 1, met jouw Personal Yoga Coach.

PRIVATE PERSONAL PRACTICE

Tijdens de privé sessies scherpen we jouw personal practice aan.

Vergroot je inzichten om optimaal te kunnen trainen. Kies je doel.

Beginnen met Yoga

Bouw vertrouwen op leer de basis. Je kunt jouw vragen stellen, je kennis vergroten. Jouw personal yoga teacher geeft specifieke toepassingen waarmee je kunt werken op gebied van:

  • de yoga asana’s/houdingen
  • de bewegings-, ademhalings-, meditatie-, en ontspanningstechnieken
  • bandah’s en drishti
  • yogafilosofie

3 Privé sessie van 60 minuten – een 2e persoon mag kosteloos meedoen.

 

Meld je nu aan! Ready-Set-Go!

Oefeningen op de werkvloer

Top oefeningen die je gemakkelijk even tussendoor kunt doen op kantoor of je werk. Minimale tijdsinvestering met een maximaal effect. Maak bewegingen die het gewicht verplaatsen, links naar rechts met een rotatie, van laag naar hoog, van links naar rechts. Leer ze allemaal! En let op de juiste ademhaling. Je stimuleert het cognitief functioneren. Je wordt weer helder van geest en je kunt je beter concentreren.

6 Privé sessies van 30 minuten – een 2e persoon mag kosteloos meedoen.

 

Meld je nu aan! Ready-Set-Go!

Cardio workout

Effectieve cardio workouts leren opbouwen met, of zonder rennen en springen om je hart harder te laten pompen. Op maat gemaakt voor jouw motoriek en trainingsniveau. Het cardio gedeelte bestaat uit 3 keer 10 minuten. De cardio oefeningen bestaan voornamelijk uit snelle lichte oefeningen. De hiit cardio gedeeltes wissel je af met oefeningen voor kracht en lenigheid. Je spieren gaan branden en je metabolisme verhoogt. Gezond voor je hart, vetverbranding en algehele conditie.

6 Privé sessies van 50 minuten – een 2e persoon mag kosteloos meedoen.

 

Meld je nu aan! Ready-Set-Go!

Body Sculpting

Een sterker en strakker lijf? Sculp en ‘tone’ je benen, billen, armen en ga voor een plattere buik! Leer een cyclus van uitdagende oefeningen die gericht zijn op moeilijk te bereiken spieren voor een maximaal effect. Krijg de oefeningen goed onder de knie, zodat je deze ook thuis kunt oefenen. Oefen vanuit de ‘binnenkant’ voor een geweldig resultaat.

6 Privé sessies van 60 minuten – een 2e persoon mag kosteloos meedoen.

 

Meld je nu aan! Ready-Set-Go!

Actief herstel

Je dagelijks actieve leven heeft invloed op je lichaam en geest. Je ervaart te veel stress, beweegt te weinig of te eenzijdig. Zelfs met een heel drukke agenda kun je herstellen. Leer vastzittende schouders en nek, stijve heupen en rug actief te oefenenen om beter in je vel te zitten en meer energie te krijgen.

6 Privé sessies van 30 minuten.

 

Meld je nu aan! Ready-Set-Go!

Goede lichaamshouding

Een goede lichaamshouding aannemen zorgt voor een goed evenwicht. Naarmate je ouder wordt is het van belang te kunnen bewegen vanuit het ‘midden’ van je lichaam, zeker om vallen op nog latere leeftijd te voorkomen. Daarom kun je niet vroeg genoeg beginnen met het oefenen van complexe bewegingen, die altijd starten vanuit de kern, de binnenkant. Zodat je spiergeheugen optimaal blijft functioneren.

6 Privé sessie van 60 minuten – een 2e persoon mag kosteloos meedoen.

 

Meld je nu aan! Ready-Set-Go!

Tarieven Privé Yoga

De gewenste data zijn in overleg in te plannen.

3 Privé sessies van 60 minuten €140,00

6 Privé sessies van 60 minuten €265,00

6 Privé sessies van 30 minuten €140,00

6 Privé sessies van 50 minuten €259,00

 

 

Meld je nu aan voor jouw personal practice

TRX YOGA; PRVATE Training

De TRX is een Suspensiontrainer. Je  gebruikt je eigen lichaamsgewicht als weerstand. Via een persoonlijk opgesteld practice plan kun je jouw specifieke doelen trainen, die passen bij jouw trainingsniveau, motoriek en lichaam. Met TRX werk je aan het welbevinden van lichaam en geest.

De PRIVATE Training is op maat af te spreken in goed overleg. Sessie van 50 of 60 minuten per keer. Een 2e persoon mag gratis meedoen.

Ready-Set-Go!

Zie TRX YOGA

Ready to get started ?

Get in touch!

Vermeld jouw voorkeur voor dag(en) en dagdeel. Data zijn in goed overleg in te plannen wanneer het jou het beste past.

OVER DEZE SITE

VOLG ONS

DOWNLOAD ONZE APP

© 2020 Copyright Go2Yoga.| Kvk nr. 63936968 | Privacystatement