INLOGGEN

Nieuwe klant

N

Maak gratis een eigen inlog-account aan

 

Hoe werkt het:

Boek je gewenste les en ga verder als nieuwe klant.

Koop vervolgens een tryout/losse-lessen kaart of neem een abonnement.

Bestaande klant

N

Overzicht van al je afspraken

 

N

Annuleren van jouw afspraken

N

Bekijk je lessen saldo

 

N

Bekijk de datum voor de volgende betalingstermijn

N

Wijzigen wachtwoord

Veel gestelde vragen

Welke lessen zijn voor mij geschikt?

Als je nog nooit yoga hebt beoefent, begin dan met een aantal try-out lessen om te kijken wat je het meeste aanspreekt. Iedere les is prima om mee te starten. Vooral de Yin les een rustige meditatieve les, de Vinyasa les een meer dynamische les of de Hatha les zijn prima om mee te starten. Alleen voor de Astanga les dien je in ieder geval de Zonnegroeten vaker gedaan te hebben. De les omschrijvingen gaan dieper in op de inhoud van de lessen. Mail gerust als je specifieke vragen hebt. We informeren je graag verder.

Wat voor kleding moet ik aan?

Gemakkelijk zittende trainingskleding zonder ritsen of knopen. De meeste yogalessen doe je op schone blote voeten op een yogamat die voor je klaar ligt. Alleen de Ballet-barre + HIIT Yoga lessen heb je sokken nodig. Draag geen parfum, sieraden en horloge. Je tas, jas en je telefoon, op stil, mag je in de kleedkamer neerleggen.

Kan ik een vriend(in) meenemen?

Een vrien(din) is zeker van harte welkom! Hij/Zij kan een try-out lessen boeken via de site. Mocht het online boeken niet lukken, dan kun je altijd mailen, zodat wij de lessen voor je kunnen boeken.

Hoe werkt het lessen saldo?

Ieder abonnement heeft een ander lessen-saldo en geldigheidsperiode. Het lessen-saldo is geldig over de gehele periode tot aan de volgende de betaalperiode/ datum. Een 12- wekelijkse betalingsperiode geeft dus meer flexibiliteit door zijn lengte dan een 4 wekelijkse betalingsperiode.

Kan ik tijdelijk mijn abonnement bevriezen?

Ja, met een geldig abonnement kun je één keer per jaar maximaal 3 weken je abonnement bevriezen. Dien hiertoe een verzoek in voorafgaand aan de vakantie e.d. Zie verder Algemene Voorwaarden.

Heeft u nog vragen?
Stuur een bericht!

OVER DEZE SITE

VOLG ONS

DOWNLOAD ONZE APP

© 2020 Copyright Go2Yoga.| Kvk nr. 63936968 | Privacystatement