Pilates + Core + Cardio

Trainen om fit en vitaal te blijven, ongeacht leeftijd. Je traint met oefeningen om spierkracht, cardio en Core stabiliteit op te bouwen. Inspanningen kun je verlichten of juist verzwaren met gebruik van diverse kleine tools. Het nieuwe “Functional Trainen” is origineel en fun. De HIIT+Yoga trainingen zijn zorgvuldig verweven in een aantal Yoga of Pilates lessen voor een effectieve trainingsroutine.

Pilates Core + Cardio

Oefeningen voor je core. Meer Info

Serie van precies en gecontroleerde oefeningen op de mat hebben als uitgangspunt je  Core , dit is je ‘Powerhouse’, het centrum van kracht. Alle oefeningen zijn opgebouwd vanuit de buikspieren, rugspieren, binnenkant dijbeen en bilspieren. Het resulteert in een krachtig, soepel lichaam en gestroomlijnde spieren. 

Bij de Pilates mat oefeningen gebruik we optioneel de ‘Pilates Cirkel’ en de ‘Pilates Roller’. Dit stimuleert de stabiliteitstrainingen van je core. Ook maakt het ‘rollen’ fasciaal weefsel los en verkwikt het gespannen spieren, vooral in de rug en benen. Als optie kun je gewichtjes om enkels en polsen gebruiken om je training nog meer te intensiveren.

Tevens werken we aan uithoudingvermogen via cardio oefeningen; hartslag verghogen en terugbrengen.

Alles voor een gezond, sterk en strak lichaam in balans met je geest en emoties.

MANNEN Pilates Core, februari + maart proeflessen

Stoere stevige oefeningen voor mannen. Meer Info

Nieuw: Speciale Mannen Pilates Core groepsles! Een serie van stevige, stoere oefeningen voor je ‘Powerhouse’. Dit is het centrum van kracht. Alle oefeningen zijn dynamisch en opgebouwd vanuit de buikspieren, rugspieren, binnenkant dijbeen en bilspieren. Het resulteert in een krachtig, soepel lichaam met sterke core spieren.

Op de donderdagavonden van 20:50 tot 21:50 uur. Vakdocent: Wendy

PROEFLESSEN  iedere donderdag tm 14 maart.

Eerste proefles is €5,50. Daara €10,00 per les. Meld je aan via Contact.

HIIT + Yoga, start februari 2019

Actie- Rust, Actie- Rust, Actie- Rust... Meer Info

De HIIT Yoga lessen worden aangeboden vanaf februari. De ‘HIIT Yoga + Barre workout” met  10 losse lessen kunt je aanschaffen tegen speciaal tarief. 

De HIIT Yoga staat op het rooster iedere woensdagavond van 18:45 uur tot 19:30 uur + op de zaterdagen om de week in de oneven-weken van 10.30 tot 11.15 uur. 

HIIT Yoga om gewicht te verliezen! HIIT staat voor High Intensive Interval Training; oefeningen volgens een bepaald tijdsschema. Actie- Rust, Actie- Rust, Actie -Rust voor een gezond hart. De warming-up is een zachte Vinyasa Yoga flow. Daarna volgen de HIIT oefeningen om de hartslag om hoog te brengen en weer terug te brengen. Hierdoor optimaliseer je het cardio-systeem en zuurstofverwerking. Je activeert tevens intens de spiervezels. Dit stimuleert de vetverbranding en deze vetverbranding blijft nog 24 uur doorgaan de zogenaamde ‘after-burn’.

Subcutaan vet (onderhuids vet) maar vooral visceraal vet (‘orgaanvet’ of ‘buikvet’)  reageert goed op oefeningen voor het uithoudingsvermogen, zoals de High Intensity Interval Training. HIIT training is volgens de wetenschap het meest effectief om kracht op te bouwen en calorieën te verbranden in de kortst mogelijke tijd. We gebruiken optioneel de gewichtjes en de SLIDES!

De HIIT Yoga les eindigt met eenvoudige Vinyasa Yoga flow en eindontspanning.  HIIT + YOGA vormen tezamen een perfect oefensysteem voor een gezond lichaam en geest.

De HIIT YOGA les is 45 minuten en past in een druk schema! 

Privé Yoga Body sculpting

Exclusief les aanbod. Meer Info

Een sterker en strakker lijf? Sculp en ‘tone’ je benen, billen, armen en ga voor een plattere buik! Leer een cyclus van uitdagende oefeningen die gericht zijn op moeilijk te bereiken spieren voor een maximaal effect. Krijg de oefeningen goed onder de knie, zodat je deze ook thuis kunt oefenen. Oefen vanuit de ‘binnenkant’ voor een geweldig resultaat.

Zie ons uitgebreide aanbod van exclusieve Privé trainingen op maat; doelgericht werken 1 op 1! Je maakt sneller vorderingen door specifiek aan jouw behoeftes te werken. Volgens een plan van aanpak op maat gemaakt voor jou. Bekijk het Privé aanbod.

Yoga Functional Fit

 

Oefenen van spiergeheugen. Meer Info

In de Yoga Functioneel Fit les werk je aan je totale welzijn door conditie op te bouwen en/of te behouden. Bij het ouder worden is het belangrijk om  bewegingen te blijven oefenen voor het spier- ‘geheugen’. Het helpt bij het doen van dagelijkse activiteiten zoals traplopen, fietsen en boodschappen.

Yoga Functioneel FIT is gericht op dagelijkse bewegingsvaardigheden. Je werkt aan uithoudingsvermogen, balans, coördinatie en flexibiliteit. Kwaliteiten die bijdrage aan ons leven, prestaties verbeteren en blessures voorkomen.

De Yoga les is voor iedereen ongeacht leeftijd. Simpele oefeningen om spieren soepel en sterk te maken met een correcte lichaamshouding, kort cardio gedeelte van een paar minuten om zuurstofverbruik te verhogen zodat uithoudingsvermogen verbetert.  Iedereen kan op zijn eigen niveau meedoen. Specifiek om veilig oefeningen uit te voeren passend bij jouw unieke lichaam.

De oefeningen bestaan uit:

  • warming-up bewegingen voor de diverse spiergroepen
  • eenvoudige basis Yoga oefeningen met aanpassingen daar waar nodig
  • kort cardio gedeelte om hartslag op gang te brengen om het uithoudingsvermogen te stimuleren
  • eenvoudige balans oefeningen, waarbij je de ballet-barre vast kunt houden om goed evenwicht te bewaren
  • gentle stretchen van spiergroepen staand, zitend en liggend
  • Cool-down en een shavasana relaxte eindontspanning

Na afloop voel je fit, vitaler en relaxter.

TRX Yoga Privé class

Yoga en Suspensiontrainer. Meer Info

TRX Yoga is het doen van uitdagende yoga oefeningen met de TRX, dit is een Suspensiontrainer. Hierbij gebruik je het eigen lichaamsgewicht als weerstand. Je krijgt persoonlijke begeleiding in de training specifiek passend voor jouw lichaam. Iedereen kan op zijn/haar niveau meedoen en eigen doelen realiseren. Je werkt aan kracht, flexibiliteit, mobiliteit, coördinatie, core power. De TRX Yoga class is een dynamische, stevige full-body workout in 30 minuten en past in een druk schema! Vraag gerust meer info als je geïnteresseerd bent in de TRX YOGA Privé Class.

 

De TRX (semi-) Privé Yoga class kost:

  • €20,00 per les per boeking bij Abonnement BRONS,
  • €10,00 bij Abonnement ZILVER,
  • €5,00 bij Abonnement GOUD.  
  • Alleen bij een PLATINUM Abonnement is de les ‘gratis’. 

De TRX Yoga (semi-) Privé classes* kun je volgens rooster boeken na het volgen van de speciale TRX Yoga Privé Introductie Cursus. Of persoonlijk op maat een datum en tijdstip afspreken wanneer het jou het beste uitkomt.

*(Semi-) Privé Class hebben 1 tot maximaal 3 deelnemers. 

Hiit-core cursussen + workshops

TRX Yoga; optimaal trainen afgestemd op jouw motoriek

TRX volledige training voor body en mind. Meer Info

Met de TRX leer je veilig en effectief trainen. De lessen zijn exclusieve  (Semi-) Privé sessies van 30 minuten. Dus je krijgt optimale persoonlijke aanadacht.

De TRX doe je oefeningen waarbij je jouw eigen lichaamsgewicht als weerstand gebruikt. Je traint specifieke doelen passend bij jouw trainingsniveau, motoriek en lichaam.

Yoga bewegingen en houdingen kunnen met de TRX juist lichter of zwaarder worden gemaakt. Met TRX Yoga werk je aan het totale welbevinden van lichaam en geest.

Met het PlatinumAbonnement kun je 1 keer per week de TRX Yoga les boeken. Deze exclusieve  (Semi-) Privé TRX les zit inbegrepen bij dit abonnement.

Een TRX losse lessenkaart is ook beschikbaar. Deze is te gebruiken naast jouw huidige Brons, Zilver of Goud abonnement. Vraag info.

De TRX les is 30 minuten en past in een druk schema!

DATA: in overleg af te spreken afgestemd op jouw agenda.

Nu Actie  Platinum Abonnement, zie tarieven.

Vraag info of meld je aan!

Filmimpressie TRX Yoga training in Go2Yoga studio Soest

Maak Mogelijkheden Waar

Alles wat je zoekt is al in je! Ontdek jouw eigen lichaamswijsheid. Voel je verbonden met je meest krachtige zelf. Het  beste wat je kunt doen is houden van je lichaam zoals het is.

Oefen en voed je fysieke lichaam om ruimte in je lichaam en geest te creëren, in balans met jezelf.

LESROOSTER HIIT+CORE

OVER DEZE SITE

VOLG ONS

DOWNLOAD ONZE APP

© 2019 Copyright Go2Yoga.| Kvk nr. 63936968 | Privacystatement