Pilates + Core + Cardio

Trainen om fit en vitaal te blijven, ongeacht leeftijd. Je traint met oefeningen om spierkracht, cardio en Core stabiliteit op te bouwen. Inspanningen kun je verlichten of juist verzwaren met gebruik van diverse kleine tools. Het nieuwe “Functional Trainen” is origineel en fun. De HIIT+Yoga trainingen zijn zorgvuldig verweven in een aantal Yoga of Pilates lessen voor een effectieve trainingsroutine.

Pilates Core + Cardio

Oefeningen voor je core. Meer Info

Serie oefeningen met uitgangspunt je Core, dit is je ‘Powerhouse’, het centrum van kracht. Alle oefeningen zijn opgebouwd vanuit de buikspieren, rugspieren, binnenkant dijbeen en bilspieren. Het resulteert in een krachtig, soepel lichaam en gestroomlijnde spieren.

Bij de Pilates oefeningen gebruiken we optioneel de ‘Pilates Cirkel’ en de ‘Pilates Roller’. Dit stimuleert de stabiliteitstrainingen van je core. Als optie kun je gewichtjes om enkels en polsen gebruiken om je training nog meer te intensiveren. Ook maakt het ‘rollen’ fasciaal weefsel los en verkwikt het gespannen spieren, vooral in de rug en benen.

Je stimuleert je uithoudingvermogen via cardio oefeningen; hartslag verghogen en terugbrengen.

Alles voor een gezond, sterk en strak lichaam in balans met je mind.

MANNEN Pilates Core, februari + maart proeflessen

Stoere stevige oefeningen voor mannen. Meer Info

Nieuw: Speciale Mannen Pilates Core groepsles! Een serie van stevige, stoere oefeningen voor je ‘Powerhouse’. Dit is het centrum van kracht. Alle oefeningen zijn dynamisch en opgebouwd vanuit de buikspieren, rugspieren, binnenkant dijbeen en bilspieren. Het resulteert in een krachtig, soepel lichaam met sterke core spieren.

Op de donderdagavonden van 20:50 tot 21:50 uur. Vakdocent: Wendy

PROEFLESSEN  iedere donderdag tm 14 maart.

Eerste proefles is €5,50. Daara €10,00 per les. Meld je aan via Contact.

Nieuw: HIIT + Yoga

HIIT Yoga. Meer Info

HIIT Yoga op woensdagavonden. De lessen zijn een stevige mix van dynamische Yoga, Pilates Core Cardio en BAllet-Barre oefeningen. HIIT Yoga detoxt het hele lichaam en is een volledige work-out voor kracht, balans, flexibiliteit. HIIT training is volgens de wetenschap het meest effectief om kracht op te bouwen en calorieën te verbranden in de kortst mogelijke tijd.

HIIT staat voor High Intensity Interval Training. Actie afgewisseld met rust momenten voor een gezond hart. De HIIT oefeningen versterkten de hartslag/ cardio-systeem voor het optimaliseren van zuurstofverwerking. Daarnaast stimuleert het de vetverbranding en activeert intens de spiervezels.  De vetverbranding blijft nog 24 uur doorgaan de zogenaamde ‘after-burn’.

De HIIT YOGA les is 40 minuten en past in een druk schema!

Cursus DATA:  7 woensdagavonden: 15, 22, 29 januari, 5, 12 februari en 4 en 11 maart 2020.

Tijdstip: 18.30 tot 19.10 uur.

Deelnemersbijdrage: €85,00 – 7 lessen.

Bij later instromen, betaal je alleen voor de restrerende lessen.

Mail voor info of aanmelding.

Yoga Functional Fit

 

Oefenen van spiergeheugen. Meer Info

In de Yoga Functioneel Fit les werk je aan je totale welzijn door conditie op te bouwen en/of te behouden. Bij het ouder worden is het belangrijk om  bewegingen te blijven oefenen voor het spier- ‘geheugen’. Het helpt bij het doen van dagelijkse activiteiten zoals traplopen, fietsen en boodschappen.

Yoga Functioneel FIT is gericht op dagelijkse bewegingsvaardigheden. Je werkt aan uithoudingsvermogen, balans, coördinatie en flexibiliteit. Kwaliteiten die bijdrage aan ons leven, prestaties verbeteren en blessures voorkomen.

De Yoga les is voor iedereen ongeacht leeftijd. Simpele oefeningen om spieren soepel en sterk te maken met een correcte lichaamshouding, kort cardio gedeelte van een paar minuten om zuurstofverbruik te verhogen zodat uithoudingsvermogen verbetert.  Iedereen kan op zijn eigen niveau meedoen. Specifiek om veilig oefeningen uit te voeren passend bij jouw unieke lichaam.

De oefeningen bestaan uit:

  • warming-up bewegingen voor de diverse spiergroepen
  • eenvoudige basis Yoga oefeningen met aanpassingen daar waar nodig
  • kort cardio gedeelte om hartslag op gang te brengen om het uithoudingsvermogen te stimuleren
  • eenvoudige balans oefeningen, waarbij je de ballet-barre vast kunt houden om goed evenwicht te bewaren
  • gentle stretchen van spiergroepen staand, zitend en liggend
  • Cool-down en een shavasana relaxte eindontspanning

Na afloop voel je fit, vitaler en relaxter.

TRX Yoga Privé class

TRX Yoga Suspensiontrainer. Meer Info

TRX Yoga; uitdagende yoga oefeningen met de TRX, dit is een Suspensiontrainer. Hierbij gebruik je het eigen lichaamsgewicht als weerstand. Je krijgt persoonlijke begeleiding in de training specifiek passend voor jouw lichaam. Iedereen kan op zijn/haar niveau meedoen en eigen doelen realiseren. Je werkt aan kracht, flexibiliteit, mobiliteit, coördinatie, core power. De TRX Yoga class is een dynamische, stevige full-body workout in 30 minuten en past in een druk schema! Vraag gerust meer info als je geïnteresseerd bent in de TRX YOGA Privé Class.

 

Deelnemersbijdrage TRX (semi-) Privé Yoga* class:

  • 1 poefles €17,00 voor niet-leden
  • Tijdelijk in SEPTEMBER kunnen leden met Abonnement ZILVER tegen 2 credits een TRX les uitproberen.
  • Tijdelijk in SEPTEMBER kunnen leden met Abonnement GOUD een TRX les uitproberen.
  • Alleen met een PLATINUM Abonnement kunnen leden altijd 1 keer per week boeken!

*(Semi-) Privé Class hebben 1 tot maximaal 3 deelnemers.

Privé Yoga Body sculpting

Exclusieve private training! Meer Info

Een sterker en strakker lijf? Sculp en ‘tone’ je benen, billen, armen en ga voor een plattere buik! Leer een cyclus van uitdagende oefeningen die gericht zijn op moeilijk te bereiken spieren voor een maximaal effect. Krijg de oefeningen goed onder de knie, zodat je deze ook thuis kunt oefenen. Oefen vanuit de ‘binnenkant’ voor een geweldig resultaat.

Zie ons uitgebreide aanbod van exclusieve Privé trainingen op maat; doelgericht werken 1 op 1! Je maakt sneller vorderingen door specifiek aan jouw behoeftes te werken. Volgens een plan van aanpak op maat gemaakt voor jou. Bekijk het Privé aanbod.

Hiit-core cursussen

TRX Yoga

Privé TRX yoga Cursus Meer Info

Met de TRX leer je veilig en effectief trainen. De lessen zijn exclusieve  (Semi-) Privé sessies, toegankelijk voor 1 tm 3 deelnemer(s).

Ontvang optimale persoonlijke aandacht.

TRX oefeningen gebruik je jouw eigen lichaamsgewicht als weerstand. Je traint specifieke doelen passend bij jouw trainingsniveau, motoriek en lichaam.

Data 4 dinsdagavonden (alle data nader af te spreken in overleg)

Tijdstip: 19.00 tot 19.30 uur, 30 minuten work-out past in een druk schema!

Deelnemersbijdrage niet-leden: €95,00

Vraag info of meld je aan!

Filmimpressie TRX Yoga training in Go2Yoga studio Soest

Maak Mogelijkheden Waar

Alles wat je zoekt is al in je! Ontdek jouw eigen lichaamswijsheid. Voel je verbonden met je meest krachtige zelf. Het  beste wat je kunt doen is houden van je lichaam zoals het is.

Oefen en voed je fysieke lichaam om ruimte in je lichaam en geest te creëren, in balans met jezelf.

LESROOSTER HIIT+CORE

De studio is Coronaproof; verse buitenlucht, groepjes van max.6, met voldoende ruimte  onderling.
Klik op >> naast het woord -januari- voor het rooster van februari.

 

OVER DEZE SITE

VOLG ONS

DOWNLOAD ONZE APP

© 2020 Copyright Go2Yoga.| Kvk nr. 63936968 | Privacystatement