GRATIS LESSEN MEEDOEN?

Wil jij ook Yoga lessen uitproberen? Dit kan bij Go2Yoga studio in Soest aan de Plasweg. Gedurende de gehele ochtend mag je zoveel mogelijk lessen meedoen als je maar wilt! De ingekorte lessen geven je een goed beeld van het uitgebreide yoga en ballet-barre aanbod. De studio hanteert doorgaans een maximum van 8 beoefenaars per les. Kleine groepen ‘small-group classes’ maken dat je veel persoonlijke aandacht krijgt, zodat je het meeste uit jouw practice kunt halen.

Ontspan je lichaam en geest

Lichaamshoudingen oefenen samen met de yoga ademhaling geeft een ontspannen gevoel. Als je met regelmaat oefent vergroot je jouw concentratie vermogen en het versterkt je creativiteit.Alle yogalessen hebben een veilige vaste op- en afbouw, en een evenwicht tussen rust en actie. Je eindigt altijd met een heerlijk diepe eindontspanning, shavasana.

Nieuw: HIIT Yoga, TRX Yoga en Ballet-barre workout

Go2Yoga is een all-round studio met meer dan 30 groepslessen per week. Het Go2Yoga docenten team verzorgt vol passie en toewijding de traditionele yogavormen zoals Yin, Vinyasa Flow, Astanga en Classical Hatha. Maar studio owner Dolly de Kroon daagt je ook uit om op een nieuwe manier te trainen met de TRX Yoga of HIIT Yoga of met de Ballet-barre workout. Deze uitdagende lessen passen prima in een drukke agenda, omdat de leslengte 30 tot maximaal 45 minuten is.

Privé lessen

De groepslessen zijn flexibel online te boeken. Je kunt flexibel per dag kiezen welke yogavorm je wilt gaan doen. Daarnaast kun je ook Privé Trainingen of semi-Privé Trainingen inplannen, zodat je gericht 1 op 1 kunt werken aan wat jij nodig hebt. Kracht en conditie opbouwen, leniger worden of wil je een betere lichaamshouding of gericht aan je core werken? Met de juiste aandacht en met een regelmatige practice ga je vooruit. Je wordt rustiger en leniger van lichaam en geest!

Go2Yoga Open Huis

Het Open Huis is op zaterdag 1 september van 08.45 uur tot 13.00 uur. Je bent van harte welkom!